Anmeldelser

Smag & Behag - marts 2016

★★★★

"Løvemad med struktur og mørhed i en velsignet enhed"

Se Jesper Bo Bendtsens anmeldelse HER.

 

Esquire - februar 2016

"Another star of the meat packing district, Fleisch is great for lunch. During the day, the butcher-cum-bistro serves open sandwiches while the sun streams in and slickly barbered chefs hack away at carcasses in the open kitchen."

Læs guiden HER

 

The Sartorial Guide - september 2015

“At Fleisch, tattooed bearing chefs and bearded cocktail makers are surrounded by busy candlelit tables and white tiled walls. The hungry cannot go past The Butcher's Menu where seven dishes offer a generous sampling of the menu. With each bite you can taste the quality of the ingredients always prepared with respect and simplicity.”

Læs guiden HER

 

Berlingske - 3. september 2015

★★★★

"Aftenens bedste ret var ubetinget en næsten genial servering af middelhavsfisken dorade, hvor den velsmagende filet var skåret fra benet og stegt i små fine bidder, mens det spiselige, friterede skelet var knasende sprødt og lige til at skovle den gode aïoli op med."

Læs Søren Franks anmeldelse HER

 

Børsen - 21. august 2015

★★★★

"Hvis du holder af at spise kød, er du godt tjent med at besøge Fleisch i kødbyen. Det er noget så usædvanligt som en kombination af slagterbutik, restaurant og cocktailbar. Og ikke bare en cocktailbar, men en kødfuld én af slagsen, som bl.a. serverer “duck fat washed” sazerac-whisky og “bacon infuseret old fashioned” med bourbon."

Læs Ole Troelsøs anmeldelse HER

 

Politiken - 31. juli 2015

♥ ♥ ♥ ♥

“Som søn af en slagter og kæmpe kødelsker blev jeg begejstret, da jeg hørte om Fleisch, der ville åbne som slagterbutik, bar og restaurant i Kødbyen. Slagterne er gennem årtier forsvundet fra bybilledet, og det er ærgerlig af flere grunde. Slagterens faglighed sikrer de rigtige udskæringer, hvilket er afgørende for kødets gastronomsike kvaliteter. Han kan sikre, at kødet kommer fra leverandører, der går op i dyrevelfærd, hvor friluftsliv og diversitet i foderet er afgørende for kødets smagt. Og så er behandlingen af kødet afgørende for, hvor god bøffen bliver på tallerknen.”

Læs Joakim Grundahls anmeldelse HER