MENU

 

Fleisch Menu

3 RETTER
Vælges af hele bordet

 

Røget Ørred Fra Egen Rygeovn

Rogn, stikkelsbær, forårsløg & mandler

Eller

Tatar

Økologisk okse, marv-mayo, baby ferskner & chips

 

Gris

Økologisk gris fra Hindsholm, kål, græskar, ribs & morkelsauce

Okse i stedet for Gris +100 kr.

 

Brombær

Sorbet, chokolade, karamel & creme anglaise

 

350 kr.

 

Vinmenu

250 kr.

 

En aften på Fleisch

Aperitif, menu, vinmenu, kaffe & vand

650 kr.

 

Slagterens Menu

6 SERVERINGER TIL DELING ”FAMILY STYLE”

Vælges af hele bordet

 

Røget Ørred Fra Egen Rygeovn

Rogn, stikkelsbær, forårsløg & mandler

Tatar
Økologisk okse, marv-mayo, baby ferskner & chips

Økologisk Æg
Kantareller, boghvede & sommertrøffel

”Det bedste fra Anden”

Madeira sauce & figner

 

Okse

Krogmodnet dansk højreb, kartoffel-kompot,

 løg & pebersauce

 

Danske Æbler & Blommer

Vaniljeis, brunsviger & farinsauce    

 

475 kr.

 

Vinmenu

350 kr.

 

En aften på Fleisch

Aperitif, menu, vinmenu, kaffe & vand

875 kr.

 

Á la carte

Snacks

Øl-Pølser   35,-

Croquetter af økologisk gris   65,-

Ansjoser med grillet brød & citron   75,-

 

Forretter

Røget Ørred fra Egen Rygeovn

Rogn, stikkelsbær, forårsløg & mandler   115,-

Tatar

Økologisk okse, marv-mayo, baby ferskner & chips   95,-

Økologisk Æg
Kantareller, boghvede & sommertrøffel   135,-

“Det Bedste fra Anden”

Madeira sauce & figner   180,-

 

Hovedretter

Gris

Økologisk gris fra Hindsholm, kål, græskar, ribs & morkelsauce    220,-

 

Bøf

Krogmodnet dansk højreb, kartoffel-kompot, løg & pebersauce   325,-

 

Oste

1 god ost med marmelade & knækbrød   45,-

3 gode oste med marmelade & knækbrød   90,-

 

Dessert

Brombær

Sorbet, chokolade, karamel & creme anglaise    75,-

 

Danske Æbler & Blommer

Vaniljeis, brunsviger & farinsauce         85,-