MENU

 

Fleisch Slagtermenu

FORRET

Udvalg af forretter til deling

(serveres til alle ved bordet, udvalget sættes af køkkenet)

 

HOVEDRETTER

 

Vælg mellem

 

Svinekotelet

Sprød Duroc svinekotelet, kartoffelmos,

kapers, brunet smør, ansjos & salvie

***

Helleflynder

Helleflynder stegt på ben, knoldselleripuré

sauce diable, syltede løg & bacon

***

Dansk jersey Rib-Eye

Spinat a la creme, skorzonerødder, kejserhatte,

sprødstegte kalvehjerter & portvinsglace

( tillæg 75 kr.)

***

Dansk Økologisk Oksemørbrad

Spinat a la creme, skorzonerødder, kejserhatte,

sprødstegte kalvehjerter & portvinsglace

( tillæg 125 kr.)

 

DESSERT

 

Udvalg af Desserter til deling

(serveres til alle ved bordet, udvalget sættes af køkkenet)

 

 

SLAGTERMENU

FORRET – HOVEDRET – DESSERT

395,-

 

Vinmenu

275 kr.

 

En aften på Fleisch

1 glas cava, slagtermenu, vinmenu, kaffe & vand

695 kr.

 

 

Á la carte

 

SNACKS & FORRETTER

Ristede saltede nødder 35,-  

Syltede ferskner 35,- 

Spanske ansjoser med grillet brød og citron 95,-

TunTatar med advokadocreme og asparges kartoffelchips 125,-

Okseragout med sprød safranrisotto 95,-

Terrine på svinekæber med glaserede kastanjer, hjemmelavede flæskesvær og brøndkarse 115,-

Foie gras med blommekompot & grillet brød 145,-

 

HOVEDRETTER

 

Svinekotelet

Sprød Duroc svinekotelet, kartoffelmos,

kapers, brunet smør, ansjos & salvie

225,-

***

Helleflynder

Helleflynder stegt på ben, knoldselleripuré

sauce diable, syltede løg & bacon

205,-

***

Dansk jersey Rib-Eye

Spinat a la creme, skorzonerødder, kejserhatte,

sprødstegte kalvehjerter & portvinsglace

335,-

***

Dansk Økologisk Oksemørbrad

Spinat a la creme, skorzonerødder, kejserhatte,

sprødstegte kalvehjerter & portvinsglace

375,-

 

DESSERTER

Hjemmelavede Doughnuts

Serveres med kaffesukker og chokoladeis

75,-

Creme Bruleé

75,-

***

1 eller 3 gode oste med marmelade & knækbrød

45,-  /   90,-