MENU

 

Fleisch Slagtermenu

FORRET

Udvalg af forretter til deling

(serveres til alle ved bordet, udvalget sættes af køkkenet)

 

HOVEDRETTER

 

Vælg mellem

 

Moules Frites

Dampede blåmuslinger, safranfløde, urter

Serveres med sprøde fritter & sennepsmayo

***

Dansk Frilandsgris

Kantareller, blomkålspuré, majs, carotter, stikkelsbær & sherrysauce

***

Ravioli med Kanin

Stegt sortkål, mandler, hønsefond, citron & Parmasanskum

***

Krogmodnet dansk jersey højreb

Hjertesalat, sejbagte tomater & confiterede hvidløg

Serveres med sprøde fritter & sauce bearnaise

(tillæg 100 kr.)

 

DESSERT

Kærnemælksbudding

Luftig budding på kærnemælk med brombærsorbet, bagt mørk chokolade & estragon

 

SLAGTERMENU

FORRET – HOVEDRET – DESSERT

395,-

 

Vinmenu

275 kr.

 

En aften på Fleisch

1 glas cava, slagtermenu, vinmenu, kaffe & vand

695 kr.

 

 

Á la carte

 

SNACKS & FORRETTER

Ristede saltede nødder 35,-  

Syltede ferskner 35,- 

Spanske ansjoser med grillet brød og citron 95,-

Rosérejer med grillet brød, citron & aioli  95,-

Croquettes på bechamel & braiseret okse  65,-

Tatar af friskhakket okseinderlår med østersmayo, Kartoffelchips & salturt 115,-

Vaffel med Cecina, creme fraiche & sommertrøffel 120,-

Foie gras med blommekompot & grillet brød 145,-

 

HOVEDRETTER

Moules Frites

Dampede blåmuslinger, safranfløde, urter

Serveres med sprøde fritter & sennepsmayo

185,-

***

Dansk Frilandsgris

Kantareller, blomkålspuré, majs, carotter, stikkelsbær & sherrysauce

225,-

***

Ravioli med Kanin

Stegt sortkål, mandler, hønsefond, citron & Parmasanskum

195,-

***

Krogmodnet dansk jersey højreb

Hjertesalat, sejbagte tomater & confiterede hvidløg

Serveres med sprøde fritter & sauce bearnaise

355,-

 

DESSERT

Kærnemælksbudding

Luftig budding på kærnemælk med brombærsorbet, bagt mørk chokolade & estragon

85,-

***

Creme Bruleé

Med citronsorbet & brændt hvid chokolade

75,-

***

1 eller 3 gode oste med marmelade & knækbrød

45,-  /   90,-