MENU

 

Fleisch Menu

3 RETTER

Vælges af hele bordet

 

Tatar

Økologisk okse, marv-mayo, baby ferskner & chips

Eller

Færøsk Laks fra egen rygeovn

Friskost, grønne tomater & radiser

 

Gris

Økologisk gris fra Hindsholm, gulerødder,

grønne asparges & morkelsauce

Okse i stedet for Gris +100 kr.

 

Koldskål

Rabarber-is & kammerjunker

 

350 kr.

 

Vinmenu

250 kr.

 

En aften på Fleisch

Aperitif, menu, vinmenu, kaffe & vand

650 kr.

 

Slagterens Menu

6 SERVERINGER TIL DELING ”FAMILY STYLE”

Vælges af hele bordet

 

Færøsk Laks fra egen rygeovn

Friskost, grønne tomater & radiser

 

Tatar
Økologisk okse, marv-mayo, baby ferskner & chips

 

Skinke
Økologisk skinke fra Hindsholm, hvide asparges,

trøffelcrème & comté

 

Kalvebrisler

Ærter, nye løg & morkler

 

Okse

Krogmodnet dansk højreb, kartoffel, hjertesalat,

bagt tomat & bearnaisesauce

 

Jordbærtærte

Citroncreme, bagt chokolade & vaniljeis

 

475 kr.

 

Vinmenu

350 kr.

 

En aften på Fleisch

Aperitif, menu, vinmenu, kaffe & vand

850 kr.

 

Á la carte

Snacks

Øl-Pølser   35,-

Flæskesvær   35,-

Croquetter af økologisk gris   65,-

Ansjoser med grillet brød & citron   75,-

 

Forretter

Tatar

Økologisk okse, marv-mayo, baby ferskner & chips   95,-

Færøsk laks fra egen rygeovn

Friskost, grønne tomater & radiser   110,-

Skinke
Økologisk skinke fra Hindsholm, hvide asparges,

trøffelcrème & comté   135,-

 

Hovedretter

Gris

Økologisk gris fra Hindsholm, gulerødder,

grønne asparges & morkelsauce   220,-

Bøf

Krogmodnet dansk højreb fra Kødbyen, kartoffel,

hjertesalat, bagt tomat & bearnaisesauce   325,-

 

Oste

1 god ost med marmelade & knækbrød   45,-

3 gode oste med marmelade & knækbrød   90,-

 

Dessert

Koldskål

Rabarber-is & kammerjunker   75,-

Jordbærtærte

Citroncreme, bagt chokolade & vaniljeis  85,-