MENU

 

Fleisch Slagtermenu

FORRET

Udvalg af forretter til deling

(serveres til alle ved bordet, udvalget sættes af køkkenet)

 

HOVEDRETTER

 

Vælg mellem

 

Ravioli

Ravioli med torsk, sortkål, blomkål, citron & jomfruhummerbisque

***

Lam

Stegt dansk lammekølle samt en krebinet på lam. Dertil røget persillerodspuré, broccoliasparges, mandler, skysauce & syltede stikkelsbær

***

Krogmodnet dansk jersey højreb

Marv, friteret løg & rødvinssauce

Serveres med grønne asparges & brisler

(tillæg 100 kr.)

 

DESSERT

Baked Alaska

Med vanilieparfait, rabarbersorbet, brownie & marengs

 

SLAGTERMENU

FORRET – HOVEDRET – DESSERT

395,-

 

Vinmenu

275 kr.

 

En aften på Fleisch

1 glas cava, slagtermenu, vinmenu, kaffe & vand

695 kr.

 

 

Á la carte

 

SNACKS & FORRETTER

Ristede saltede nødder 35,-   Syltede ferskner 35,-  Ansjoser med grillet brød og citron 95,-

Tatar på friskhakket okseinderlår med bagte tomater, ramsløgsmayo & smørristet boghvede 95,-

Dampede hvide asparges med hollandaise og roserejer 115,-

Foie gras med blommekompot & grillet brød 145,-

 

HOVEDRETTER

Ravioli

Ravioli med torsk, sortkål, blomkål, citron & jomfruhummerbisque

185,-

***

Lam

Stegt dansk lammekølle samt en krebinet på lam. Dertil røget persillerodspuré, broccoliasparges, mandler, skysauce & syltede stikkelsbær

225,-

***

Krogmodnet dansk jersey højreb

Marv, friteret løg & rødvinssauce

Serveres med grønne asparges & brisler

355,-

 

DESSERT

Baked Alaska

Med vanilieparfait, rabarbersorbet, brownie & marengs

125,-

***

Panna Cotta

Med ananas granité

85,-

***

1 eller 3 gode oste med marmelade & knækbrød

45,-  /   90,-