MENU

 

Fleisch Slagtermenu

6 retters menu 395,-

 

Foie gras

Tillæg til slagtermenuen 85,-

 

FORRETTER

 

Ceviche

Ceviche på helleflynder, leche de tigre, søde kartofler,

Koriander, chili & skalotteløg

og

Carpaccio

Carpaccio af krogmodnet dansk jersey højreb

og

Svinekæber

Glaserede svinekæber, syltede stikkelsbær, aligot,

Rosenkål & hasselnød

 

MELLEMRET

 

Ravioli

Hummer, syltede kantareller,

græskar & hummervinaigrette

 

 

HOVEDRETTER

Vælg mellem

 

And

Andebryst og andepølse,

Sønderjysk hvidkål, glaserede rødbeder,

Ristede pistacienødder & portvinssauce

 

***

Dansk Jersey Rib-Eye

Smørristede kastanjer, kål,

Syltede rødløg & rødvinssauce

Serveret med sprøde fritter & sauce bearnaise

(tillæg 75 kr.)

 

DESSERT

 

Baked Alaska

Brownie, vaniljeparfait,

kirsebærsorbet & marengs

 

En aften på Fleisch

1 glas bobler, slagtermenu 6 retters, vinmenu, kaffe & vand

795 kr.

 

 

Á la carte

 

FORRETTER

 

Croquette

Croquette på braiseret svinenakke & beshamel

Serveret med sauce tartar

70,-

 

Foie Gras

Hjemmelavet foie gras terrine serveret på bræt

Med blommekompot og grillet brød

145,-

 

Spanske ansjoser

Serveret med ristet brød & grillet citron

115,-

 

Marvben

Ristet marvben med persille/valnøddepesto & ristet brød                                               

70,-

 

Ceviche

Ceviche på helleflynder, leche de tigre, søde kartofler,

Koriander, chili & skalotteløg

135,-

 

Carpaccio

Carpaccio af krogmodnet Dansk jersey højreb                                                                 

135,-                                                                                                                                                      

 

Tatar

Friskhakket tatar på okseinderlår serveret med marvmayo, syltet persillerod,

Borretaneløg, persillerodschips & peberrod                                                                                   

 125,-

 

Svinekæber

Glaserede svinekæber, syltede stikkelsbær, aligot,

Rosenkål & hasselnød                                                                                                      

 145,-

 

HOVEDRETTER

 

Ravioli

Hummer, græskar, syltede kantareller,                                                                            

Syltede græskar & hummervinaigrette                                                                                                                             

225,-

 

***

 

And

Andebryst og andepølse,                                                                                             

Serveret med Sønderjysk hvidkål, glaserede rødbeder,                                                  

ristede pistacienødder & portvinssauce                                                                                                                           

185,-                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

 

***

 

Dansk Jersey Rib-Eye

Bøf af Dansk Jersey Rib-Eye 300g. kål, smørristede kastanjer,                                       

syltede rødløg & rødvinssauce                                                                                                                    

Serveret med sprøde fritter & sauce bearnaise                                                                                                                             

335,-

 

DESSERTER

 

Creme Bruleé

Klassisk vanilje creme bruleé                                                                                               

75,-

 

***

 

Baked Alaska

Brownie, vaniljeparfait, kirsebærsorbet & marengs                                                                            

95,-

 

***                                                                                                                                                                                              

 

30 måneders lagret Comte

Serveret med smørristet brød & sødt                                                                                 

75,-