MENU
Fleisch Slagtermenu
6 retters menu 395,-
Foie gras
Tillæg til slagtermenuen 85,-
FORRETTER
Ceviche
Ceviche på helleflynder, leche de tigre, søde kartofler,
Koriander, chili & skalotteløg
og
Carpaccio
Carpaccio af krogmodnet dansk jersey højreb
og
Svinekæber
Glaserede svinekæber, syltede stikkelsbær, aligot,
Rosenkål & hasselnød
MELLEMRET
Ravioli
Hummer, syltede kantareller,
græskar & hummervinaigrette
HOVEDRETTER
Vælg mellem
And
Andebryst og andepølse,
Sønderjysk hvidkål, glaserede rødbeder,
Ristede pistacienødder & portvinssauce
***
Dansk Jersey Rib-Eye
Smørristede kastanjer, kål,
Syltede rødløg & rødvinssauce
Serveret med sprøde fritter & sauce bearnaise
(tillæg 75 kr.)
DESSERT
Baked Alaska
Brownie, vaniljeparfait,
kirsebærsorbet & marengs
En aften på Fleisch
1 glas bobler, slagtermenu 6 retters, vinmenu, kaffe & vand
795 kr.
Á la carte
FORRETTER
Croquette
Croquette på braiseret svinenakke & beshamel
Serveret med sauce tartar
70,-
Foie Gras
Hjemmelavet foie gras terrine serveret på bræt
Med blommekompot og grillet brød
145,-
Spanske ansjoser
Serveret med ristet brød & grillet citron
115,-
Marvben
Ristet marvben med persille/valnøddepesto & ristet brød
70,-
Ceviche
Ceviche på helleflynder, leche de tigre, søde kartofler,
Koriander, chili & skalotteløg
135,-
Carpaccio
Carpaccio af krogmodnet Dansk jersey højreb
135,-
Tatar
Friskhakket tatar på okseinderlår serveret med marvmayo, syltet persillerod,
Borretaneløg, persillerodschips & peberrod
125,-
Svinekæber
Glaserede svinekæber, syltede stikkelsbær, aligot,
Rosenkål & hasselnød
145,-
HOVEDRETTER
Ravioli
Hummer, græskar, syltede kantareller,
Syltede græskar & hummervinaigrette
225,-
***
And
Andebryst og andepølse,
Serveret med Sønderjysk hvidkål, glaserede rødbeder,
ristede pistacienødder & portvinssauce
185,-
***
Dansk Jersey Rib-Eye
Bøf af Dansk Jersey Rib-Eye 300g. kål, smørristede kastanjer,
syltede rødløg & rødvinssauce
Serveret med sprøde fritter & sauce bearnaise
335,-
DESSERTER
Creme Bruleé
Klassisk vanilje creme bruleé
75,-
***
Baked Alaska
Brownie, vaniljeparfait, kirsebærsorbet & marengs
95,-
***
30 måneders lagret Comte
Serveret med smørristet brød & sødt
75,-