MENU

 

Fleisch Slagtermenu

FORRET

Udvalg af forretter til deling

(serveres til alle ved bordet, udvalget sættes af køkkenet)

 

HOVEDRETTER

 

Vælg mellem

 

Vagtel

Vagtel farseret med Karl Johan svampe og rørhatte.

Dertil Pigeonæble, bacon & sauce på calvados

***

Lyssej

Sprød lyssej, fiskequenelle, forårsløg, gulerødder,

salturt & persille-musligesauce

***

Dansk jersey Rib-Eye

Luftig frikassé med urter, kalvetunge og grønkål.

Dertil confiteret Hasselback kartoffel & portvinssauce

( tillæg 75 kr.)

***

Dansk Oksemørbrad

Luftig frikassé med urter, kalvetunge og grønkål.

Dertil confiteret Hasselback kartoffel & portvinssauce

( tillæg 125 kr.)

 

DESSERT

 

Chokolade

Chokoladeganache, solbærsorbet, solbærkompot,

skum på hvid chokolade & knas

 

 

SLAGTERMENU

FORRET – HOVEDRET – DESSERT

395,-

 

Vinmenu

275 kr.

 

En aften på Fleisch

1 glas cava, slagtermenu, vinmenu, kaffe & vand

695 kr.

 

 

Á la carte

 

SNACKS & FORRETTER

Ristede saltede nødder 35,-  

Syltede ferskner 35,- 

Spanske ansjoser med grillet brød og citron 95,-

Foie gras med blommekompot & grillet brød 145,-

Tatar med chips på lotusfrugt, misomayo & Yuzu 115,-

Vaffel med stenbiderrogn, skinke, creme fraiche & dild 125,-

Ravioli med andeconfit, hønsefond, andehjerter & brøndkarse 135,-

 

HOVEDRETTER

 

Vagtel

Vagtel farseret med Karl Johan svampe og rørhatte.

Dertil Pigeonæble, bacon & sauce på calvados

225,-

***

Lyssej

Sprød lyssej, fiskequenelle, forårsløg, gulerødder,

salturt & persille-musligesauce

205,-

***

Dansk jersey Rib-Eye

Luftig frikassé med urter, kalvetunge og grønkål.

Dertil confiteret Hasselback kartoffel & portvinssauce

335,-

***

Dansk Oksemørbrad

Luftig frikassé med urter, kalvetunge og grønkål.

Dertil confiteret Hasselback kartoffel & portvinssauce

375,-

 

DESSERTER

Chokolade

Chokoladeganache, solbærsorbet, solbærkompot,

skum på hvid chokolade & knas

95,-

Creme Bruleé

75,-

***

1 eller 3 gode oste med marmelade & knækbrød

45,-  /   90,-