MENU

 

Fleisch Slagtermenu

FORRET

Udvalg af forretter til deling

(serveres til alle ved bordet, udvalget sættes af køkkenet)

 

HOVEDRETTER

 

Vælg mellem

 

Skindstegt Helleflynder

Røget selleripuré, rosenkål, mandler, appelsin, friteret kapers & fiskefumé

***

Fransk 'Gul' Kylling

Skindstegt bryst af kylling samt krebinet på hjerter og lever. Dertil spidskål, puré på gule ærter & Karl Johan blanquette

***

Krogmodnet dansk jersey højreb

Dampede porrer, syltede rødløg & trøffel/rødvinssauce

Serveres med brændende kærlighed

(tillæg 100 kr.)

 

DESSERT

Blodappelsin Fromage

Med brændt hvis chokolade, mørk chokolade is & Sprød valnøddekage

 

SLAGTERMENU

FORRET – HOVEDRET – DESSERT

395,-

 

Vinmenu

275 kr.

 

En aften på Fleisch

1 glas cava, slagtermenu, vinmenu, kaffe & vand

695 kr.

 

 

Á la carte

 

SNACKS & FORRETTER

Ristede saltede nødder 35,-   Syltede ferskner 35,-  Ansjoser med grillet brød og citron 85,-

Friskhakket tatar af okseindelår med marvmayo, syltede svampe & Smørristede boghvede 115,-

Croquette på høns & lufttørret skinke 85,-

Ravioli med spinat og ricotta, parmesan & Cecina 125,-

Foie gras med blommekompot & grillet brød 145,-

 

HOVEDRETTER

Skindstegt Helleflynder

Røget selleripuré, rosenkål, mandler, appelsin, friteret kapers & fiskefumé

225,-

***

Fransk 'Gul' Kylling

Skindstegt bryst af kylling samt krebinet på hjerter og lever. Dertil spidskål, puré på gule ærter & Karl Johan blanquette

185,-

***

Krogmodnet dansk jersey højreb

Dampede porrer, syltede rødløg & trøffel/rødvinssauce

Serveres med brændende kærlighed

355,-

 

DESSERT

Blodappelsin Fromage

Med brændt hvis chokolade, mørk chokolade is & Sprød valnøddekage

95,-

***

1 eller 3 gode oste med marmelade & knækbrød

45,-  /   90,-