MENU

 

Fleisch Slagtermenu

 

FORRETTER

Cecina, ribs & tørret ricotta

og

Lammecurry, mangochutney, yoghurt & koriander

og

Tatar på okse, østersmayo, bøgehatte & kartoffelchips

og

Voulevant med kalvebrisler, hummer, veloute & stikkelsbær

 

HOVEDRETTER

 

Vælg mellem

 

Fiskesuppe

Dagens fisk, jomfruhummer, fennikel, tomat & safran,

Serveres med grillet brød & aioli

***

Sprød Gris

Sprødstegt svinebryst, blomkålspuré, sherrysauce,

 morkler, syltet blomkål & krydderurtesalat

***

Dansk Jersey Rib-Eye

Røget løgpuré, løgringe, urter & pebersauce

Serveres med pommes Allumette

( tillæg 75 kr.)

***

Dansk Oksemørbrad

Røget løgpuré, løgringe, urter & pebersauce

Serveres med pommes Allumette

( tillæg 125 kr.)

 

DESSERT

 

Chokoladetærte

Vaniljeis & solbær

 

 

SLAGTERMENU

FORRET – HOVEDRET – DESSERT

395,-

 

Vinmenu

275 kr.

 

En aften på Fleisch

1 glas cava, slagtermenu, vinmenu, kaffe & vand

695 kr.

 

 

Á la carte

 

SNACKS & FORRETTER

Ristede saltede nødder 35,-  

Oliven 35,- 

Roserejer serveret med grillet brød, citron og aioli – 10 stk. 85,- / 25 stk. 195,-

Spanske ansjoser med grillet brød og citron 115,-

Foie gras med blommekompot & grillet brød 145,-

Tatar på okseinderlår, østersmayo, bøgehatte & kartoffelchips 125,-

Voulevant med kalvebrisler, hummer, veloute & stikkelsbær 145,-

Cecina, ribs & tørret ricotta 95,-

 

HOVEDRETTER

 

Fiskesuppe

Dagens fisk, jomfruhummer, fennikel, tomat & safran,

Serveres med grillet brød & aioli

185,-

***

Sprød Gris

Sprødstegt svinebryst, blomkålspuré, sherrysauce,

 morkler, syltet blomkål & krydderurtesalat

215,-

***

Dansk jersey Rib-Eye

Røget løgpuré, løgringe, urter & pebersauce

Serveres med pommes Allumette

335,-

***

Dansk Oksemørbrad

Røget løgpuré, løgringe, urter & pebersauce

Serveres med pommes Allumette

375,-

 

DESSERTER & OST

Comte

Comte lagret i 30 måneder, serveret med grillet ostebrød & tomatmarmelade

55,-  

***

Chokoladetærte

Vaniljeis & solbær

85,-

Cremé Bruleé

75,-

Affogato

55,-