MENU

 

Fleisch Menu

3 RETTER

 

Helleflynder

Tomater, hjertesalat & strandkrabbe-bisque

Eller

Tatar

Økologisk okse, marv-mayo, baby ferskner & chips

 

Gris

Økologisk gris fra Hindsholm, ærter, røget selleri & morkelsauce

Okse i stedet for Gris +100 kr.

 

Koldskål

Jordbær, sorbet & kammerjunker

 

350 kr.

 

Vinmenu

250 kr.

 

En aften på Fleisch

Aperitif, menu, vinmenu, kaffe & vand

650 kr.

 

Slagterens Menu

6 SERVERINGER TIL DELING ”FAMILY STYLE”

Vælges af hele bordet

 

Helleflynder

Tomater, hjertesalat & strandkrabbe-bisque

Tatar
Økologisk okse, marv-mayo, baby ferskner & chips

Økologisk Æg
Kantareller, boghvede & sommertrøffel

Sommerbuk

Barbecue, gulerødder & grønne jordbær

 

Okse

Krogmodnet dansk højreb, kartoffel-kompot,

 løg & pebersauce

 

Hindbær

Mazarinkage, karamel & vaniljeis

 

475 kr.

 

Vinmenu

350 kr.

 

En aften på Fleisch

Aperitif, menu, vinmenu, kaffe & vand

850 kr.

 

Á la carte

Snacks

Øl-Pølser   35,-

Flæskesvær   35,-

Croquetter af økologisk gris   65,-

Ansjoser med grillet brød & citron   75,-

 

Forretter

Helleflynder

Tomater, hjertesalat &strandkrabbe-bisque   115,-

 

Tatar

Økologisk okse, marv-mayo, baby ferskner & chips   95,-

 

Økologisk Æg
Kantareller, boghvede & sommertrøffel   135,-

 

Hovedretter

Gris

Økologisk gris fra Hindsholm, ærter, røget selleri & morkelsauce   220,-

 

Bøf

Krogmodnet dansk højreb, kartoffel-kompot, løg & pebersauce   325,-

 

Oste

1 god ost med marmelade & knækbrød   45,-

3 gode oste med marmelade & knækbrød   90,-

 

Dessert

Koldskål

Jordbær, sorbet & kammerjunker   75,-

 

Hindbær

Mazarinkage, karamel & vaniljeis  85,-