MENU

 

Fleisch Slagtermenu

FORRET

Udvalg af forretter til deling

(serveres til alle ved bordet, udvalget sættes af køkkenet)

 

HOVEDRETTER

 

Vælg mellem

 

Skindstegt havbars

Hvidkål, små løg, hvide bønner, salturt & muslingesauce

***

Andebryst

Andepølse, grønkål, æble, svesker & Portvinsauce

***

Krogmodnet dansk jersey højreb

Kastanjer, marv & persille

Serveres med sprøde fritter &  sauce bearnaise

(tillæg 100 kr.)

 

DESSERT

Baked Alaska

Vaniljeis, kirsebærsorbet, chokolade & marengs

 

SLAGTERMENU

FORRET – HOVEDRET – DESSERT

395,-

 

Vinmenu

275 kr.

 

En aften på Fleisch

1 glas cava, slagtermenu, vinmenu, kaffe & vand

695 kr.

 

 

Á la carte

 

SNACKS & FORRETTER

Ristede saltede nødder 35,-   Syltede ferskner 35,-  Ansjoser med grillet brød og citron 85,-

Varmrøget laks fra egen rygeovn med grønkål, æble, granatæble & gedefriskost 95,-

Friskhakket Tatar med syltede grønne tomater, estragon mayo & smørristet boghvede 115,-

Gnocchi stegt i brunet smør med parmasan, salvie & saltet Cecina 125,- 

Foie gras med kvædekompot & grillet brød 145,-

 

HOVEDRETTER

 

Skindstegt havbars

Hvidkål, små løg, hvide bønner, salturt & muslingesauce

185,-

***

Andebryst

Andepølse, grønkål, æble, svesker & portvinssauce

225,-

***

Krogmodnet dansk jersey højreb

Dansk Jersey højreb fra Kødbyen med kastanjer, marv & persille

Serveres med sprøde fritter & sauce bearnaise

355,-

 

DESSERT

Baked Alaska

Med vaniljeis, kirsebærsorbet, chokolade & marengs

125,-

***

1 eller 3 gode oste med marmelade & knækbrød

45,-  /   90,-