AFTENERNE PÅ FLEISCH
Fleisch slagtermenu
5 retter: 465,- kr
Inkl. 1 glas bobler, vinmenu, kaffe & vand: 850,- kr
skal bestilles af hele bordet
FORRETTER
Piment de espelette - Kørvel
Hvide asparges
Panerede hvide asparges – Hollandaise
Piment de espelette - Kørvel
og
Tomatmayo – Kapersblade – Rugbrødscrumble
Tatar
Friskhakket Jersey inderlår – Blomkål
Tomatmayo – Kapersblade – Rugbrødscrumble
og
Vagtel
Farseret vagtel – Rystede tyttebær - Portvinssauce
HOVEDRET - Vælg mellem:
Persille – Citron - Sauce
Short ribs
Braiseret tværreb - Polenta – Tomat – Oliven
Persille – Citron - Sauce
Eller
Grønne asparges – Hjertesalat – Bacon - Skalotteløg - Pommes frites – Bearnaisesauce
Onglet
Dansk Onglet fra Himmerland
Grønne asparges – Hjertesalat – Bacon - Skalotteløg - Pommes frites – Bearnaisesauce
(tillæg 75 kr.)
DESSERT
Rabarber
Rabarberkompot – Pistacieis – Bagt marengs
A LA CARTE
SNACKS
Syltede blommer – Grillet brød
Foie gras
Hjemmelavet Foie gras terrine
Syltede blommer – Grillet brød
225,-
Roserejer
grillet brød, citron og aioli
10 stk. 125,- / 20 stk. 215,-
serveret med Grillet brød & citron
Spanske Ansjoser
Delikatesse på dåse fra Olmeda origenes
serveret med Grillet brød & citron
125,-
serveret med Grillet brød & citron
Spanske Sardiner
Delikatesse på dåse fra Olmeda origenes
serveret med Grillet brød & citron
125,-
Croquetas de Jamón
95,-
COLD CUTS
Salami Felino 65,-
Coppa 75,-
Prosciutto di Parma 65,-
FORRETTER
Grillet brød
MARVBEN
Ramsløg - Valnøddepesto -
Grillet brød
115,-
***
HVIDE ASPARGES
Hvide asparges paneret i panko – Hollandaise – Piment de espelette ( Tilføj 15 g Baerii Kaviar for 175,- extra )
145,-
***
VAGTEL
Farseret vagtel - Portvinssauce – Rystede tyttebær
155,-
***
TATAR
Friskhakket Jersey inderlår – Blomkål – Tomatmayonnaise – Rugbrødscrumble - Kørvel
145,-
***
Fleisch Tatar Royal
Tatar af friskhakket okseinderlår – 15 Gram Rossini Baerii Kaviar – Grillet Brød
325,-
HOVEDRETTER
SHORT RIBS
Braiseret tværreb - Polenta – Tomat – Oliven – Persille – Citron - Sauce
245,-
TORSK
Dampet torsk – Sauce Supreme – Kapers – Gulerod – Kartofler – Friske urter
265,-
RAVIOLI ( V )
Ricotta - Spinat – Pinjekerner – Parmasan – Brunet smør – Friteret salvie
225,-
Bacon - Skalotteløg - Sprøde fritter - Pebersauce
KALVEKRONE SOM PEBERBØF
Grønne asparges – Hjertesalat –
Bacon - Skalotteløg - Sprøde fritter - Pebersauce
465,-
Bacon - Skalotteløg - Sprøde fritter – Bearnaise
ONGLET
Grønne asparges – Hjertesalat –
Bacon - Skalotteløg - Sprøde fritter – Bearnaise
295,-
DESSERTER
CITRONTÆRTE
Italiensk marengs
125,-
***
CREME BRULEÉ
Klassisk vanilje Creme bruleé - Passionsfrugtsorbet
125,-
***
RABARBER
Rabarberkompot – Pistacieis – Bagt marengs
115,-
***
AFFOGATO
Espresso – Vanilieis – Hjemmelavet Biscotti
85,-
***
Alle vores oste er fra Arla Unika
OST
Serveret med Smørristet Brød & sødt
Alle vores oste er fra Arla Unika
Efterglød 75,-
Sølvræv 75,-
Ask 75,-
En af hver 175,-