SMØRREBRØD
Slagterens
Julefrokostmenu
Marineret sild
Marineret sild, kvædekompot & sprød skagenskinke
Gravad Laks
Gravad laks med rævesauce
Serveret på smørristet brød
***
Sprødstegt Fiskefilet
Hjemmelavet remoulade, dild & citron
( Tillæg på hjemmerørt mayo & håndpillede rejer 25,- )
Tilvalg af Tatar eller Kalvesylte 65,-
***
Hønsesalat
Bacon, syltede svampe,
bladselleri & krydderurter
Sprød Nakkesteg
Confiteret og paneret nakkesteg.
Rødkål & agurkesalat
Serveret med portvinssauce & taffelchips
***
Risalamande
Risalamande med lun kirsebærsauce
350,- pr. person
SMØRREBRØDSKORT
Kryddersild 95,-
Kryddersild, kartoffel, kapers,
Syltede rødløg & æggeblomme
Marineret sild 95,-
Marineret sild, kvædekompot & sprød skagenskinke
Gravad Laks 125,-
Gravad laks med rævesauce
Serveret på smørristet brød
Sprødstegt Fiskefilet 110,-
Hjemmelavet remoulade, citron & dild
Sprødstegt Fiskefilet 145,-
Hjemmerørt mayo, dild & håndpillede rejer
Æg og Rejer 95,-
Danske økologiske æg, håndpillede rejer, citron,
mayonnaise & karse
Hønsesalat 115,-
Bacon, syltede svampe, bladselleri & krydderurter
Kalvesylte 115,-
Kalvesylte på skank, tunge og kæber
Dertil glaserede rødbeder, æblesalat
& peberrodscreme
Tatar 125,-
Friskhakket okseinderlår, marvmayo, syltet persillerod,
borettaneløg & persillerodschips
Sprød Nakkesteg 145,-
Confiteret og paneret nakkesteg.
Rødkål & agurkesalat
Serveret med portvinssauce & taffelchips
DESSERT
Risalamande 75,-
Risalamande med lun kirsebærsauce
Creme Bruleé 75,-
Klassisk vanilje creme bruleé
Camembert Frit 85,-
Friteret camembert med smørristet brød & solbærmarmelade
30 Måneders lagret Comté 75,-
Serveret med grillet brød & tomatmarmelade