SMØRREBRØD

 

Slagterens 

Julefrokostmenu

 

Marineret sild

Marineret sild, kvædekompot & sprød skagenskinke

 

Gravad Laks

Gravad laks med rævesauce

Serveret på smørristet brød

 

***

 

Sprødstegt Fiskefilet

Hjemmelavet remoulade, dild & citron

( Tillæg på hjemmerørt mayo & håndpillede rejer  25,- )

 

Tilvalg af Tatar eller Kalvesylte 65,-

 

***

 

Hønsesalat

Bacon, syltede svampe,

bladselleri & krydderurter

 

Sprød Nakkesteg

Confiteret og paneret nakkesteg.

Rødkål & agurkesalat

Serveret med portvinssauce & taffelchips

 

***

 

Risalamande

Risalamande med lun kirsebærsauce

 

350,- pr. person

 

SMØRREBRØDSKORT

 

Kryddersild  95,-

Kryddersild, kartoffel, kapers,

Syltede rødløg & æggeblomme

 

Marineret sild  95,-

Marineret sild, kvædekompot & sprød skagenskinke

 

Gravad Laks  125,-

Gravad laks med rævesauce

Serveret på smørristet brød

 

Sprødstegt Fiskefilet  110,-

Hjemmelavet remoulade, citron & dild

 

Sprødstegt Fiskefilet 145,-

Hjemmerørt mayo, dild & håndpillede rejer

 

Æg og Rejer  95,-

Danske økologiske æg, håndpillede rejer, citron,

mayonnaise & karse

 

Hønsesalat  115,-

Bacon, syltede svampe, bladselleri & krydderurter

 

Kalvesylte 115,-

Kalvesylte på skank, tunge og kæber

Dertil glaserede rødbeder, æblesalat

& peberrodscreme

 

Tatar  125,-

Friskhakket okseinderlår, marvmayo, syltet persillerod,

 borettaneløg & persillerodschips

                     

Sprød Nakkesteg 145,-

Confiteret og paneret nakkesteg.

Rødkål & agurkesalat

Serveret med portvinssauce & taffelchips

 

 

DESSERT

 

Risalamande  75,-

Risalamande med lun kirsebærsauce

 

Creme Bruleé  75,-

Klassisk vanilje creme bruleé

 

Camembert Frit  85,-

Friteret camembert med smørristet brød & solbærmarmelade

 

30 Måneders lagret Comté  75,-

Serveret med grillet brød & tomatmarmelade